26 12
發新話題

婚戒

婚戒

你好,如果做如圖這種款式的婚戒,
是否做得到?
如果做18K金+鉑金一對幾錢??
用o羊鑽石適合?
另外有免費刻名嗎? 需要幾長時間?

附件

hi,

你好!可以跟圖訂做,用10份鑽石,一對$9500,
免費刻名!3星期完成.

有興趣可電23575918

THX

SAM

這個可以全部做18k的嗎?

HI,

你好!可以全部做18K,

THX

SAM

那要多少錢啊?

Hi

全部做18k金大約$6500

thx

sam

Hi, Sam
如果是 18K 玫瑰金 + 白金, 另外男戒用10份, 女戒30份 幾多錢?
18K 玫瑰金 + 18K 白金, 男戒用10份, 女戒30份 幾多錢?

Thank~

HI,

你好!如果用鑽石30份,鑽石直徑約4.5MM,
你的圖女戒大約幾份?

THX

SAM

Hi, Sam
sorry for the late reply~
圖上的女戒應該是25份左右, 但係我見過30份的實物,粒石比戒指闊, 都好靚
女戒約 0.25mm 寬, 白金光面, 30份
男戒約 0.40mm 寬, 白金啞面, 想用Princess方鑽什麼尺寸適合?

可否麻煩分別報價?
18K 玫瑰金 + 白金
18K 玫瑰金 + 18K 白金

Thanks a lot~

附件

Sorry,
女戒約 2.5mm 寬, 白金光面, 30份
男戒約 4.0mm 寬, 白金啞面, 想用Princess方鑽什麼尺寸適合?
哩個尺寸先係~

hi,

你好!可以跟圖訂做,如果女戒用30份圓形鑽石,男戒用約30份方形鑽石,方石直徑約3.8-3.9mm,
18K 玫瑰金 + 白金,一對$13500,
18K 玫瑰金 + 18K 白金一對$10500

免費刻名!3星期完成.

有興趣可電23575918

THX

SAM

Hi, Sam~
請問這個價錢有冇GIA證書?
顏色? 淨度?
如果冇,有證書幾錢?
E Color, VVS, 3 EX
唔好意思~

HI,

你好!如果要GIA證書,會貴些,因為來貨貴,
而且通常只有圓形先有較細份數會出證書,
假設你的女戒轉做31份,E VVS2,3個EX,
會加多$2500元。
男戒方形30份鑽石要找有證書會較難找。

THX

SAM

HI,

你好!如果要GIA證書,會貴些,因為來貨貴,
而且通常只有圓形先有較細份數會出證書,
假設你的女戒轉做31份,E VVS2,3個EX,
會加多$2500元。
男戒方形30份鑽石要找有證書會較難找。

THX

SAM

我想問呢款介子係咪可以拆成兩隻架?

Hi

應該不可以,假如可分拆外面的戒指size都不合適

thx

sam

HI~SAM
見到你咁有耐心去解答人地既問題
覺得你服務好好呀~

如果唔可以拆開 咁隻介子都幾厚喎
我對呢款介子都有興趣
不過我D手指好細隻 驚帶左唔好睇

引用:
原帖由 Guest from 219.79.133.x 於 2009-6-3 03:05 發表
HI~SAM
見到你咁有耐心去解答人地既問題
覺得你服務好好呀~
Hi

多謝你的贊許,我們應該咁做,因為不是行內人的話會很不清楚,我們有責任令你們清楚明白

thx

sam

引用:
原帖由 Guest from 71.146.75.x 於 2009-6-3 14:31 發表
如果唔可以拆開 咁隻介子都幾厚喎
我對呢款介子都有興趣
不過我D手指好細隻 驚帶左唔好睇
Hi

戒指厚,要視乎主石的大細
假設10份石,戒指厚大約2.5mm厚會比較厚
手指細的話通常不要揀太寬的戒指,大約3-4mm寬會比較適合

thx

sam

26 12
發新話題